دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

نکته های جالب خانه داری


نکته های جالب خانه داری

برای پاک کردن جای بد منظر برچسب های مختلف بر روی درب یخچال میتوانید روغن جلای مبلمان را روی آنها پاشیده و سپس با دستمال نرمی پاک کنید

▪ برای پاک کردن جای بد منظر برچسب های مختلف بر روی درب یخچال میتوانید روغن جلای مبلمان را روی آنها پاشیده و سپس با دستمال نرمی پاک کنید .

▪ برای از بین بردن بود بدی که از فر آشپزخانه بمشامتان رسیده و شما را ناراحت میکند ، میتوانید قبل از پخت غذا ماهی تابه ای را تا نصفه با مخلوط آب و سرکه پر نموده و وسط فر قرار دهید . حال باید فر را بمدت چند دقیقه گرم کرده و سپس بگذارید تا سرد شود .

▪ برای برطرف نمودن چرک یقه پیراهن ، قبل از قراردادن آن در ماشین لباسشوئی میتوانید بر روی یقه پیراهن صابون مالیده و پانزده دقیقه ای صبر کنید . سپس آنرا در داخل ماشین لباسشوئی بیاندازید تا تمیز تمیز شود .

▪ برای پاک کردن لکه های شمع میتوانید بر روی آنها کمی نفت ریخته و بعد از پنج دقیقه پاکش کنید .

▪ بهترین راه زدودن بوی بد پیاز و سیر از دست و انگشتانتان مالیدن دستها با سیب زمینی آب پز است .

▪ برای اینکه دود سیگار را در مکانی سربسته از بین ببرید میتوانید بلافاصله شمعی روشن کنید .

▪ اگر بهنگام اتو کردن لباسی محلی برنگ زرد درآمد میتوانید برای پاک کردن لکه زرد از آب اکسیژنه استفاده کنید .

▪ برای پختن بغولات خشک از یک شب قبل در آب ولرم گذاشته و بهنگام پخت کمی جوش شیرین به آب علاوه نمائید .

▪ اگر کف تنگ آب بنظر کدر میرسد میتوانید کمی نمک و سرکه در کف تنگ نگاهدارید تا بهتر از روز اولش گردد .

▪ برای جذب رطوبت داخل یخچال میتوانید ظرفی پر از نمک در آن قرار دهید .

▪ اگر کیکی که پخته اید از قالب خود خارج نمیشود میتوانید پارچه ای مرطوب زیر ظرف پهن کرده و کمی صبر کنید .

▪ اگر کنسروی را باز کردید ، محتویاتش را داخل ظرف شیشه ای مناسبی قرار دهید تا عمر طولانی تری داشته باشد .

▪ برای اینکه کریستالهای زیباتان بعد از شستشو هنوز درخشش خاصی یابد میتوانید بار آخر آنها را با مخلوط آب و سرکه آب بکشید .

▪ در قابلمه ها و تابه هائی که زرد شده اند میتوانید کمی آب و تمیزکننده قرار داده و بعد بجوشانید . بعد از جوشاندن ابتدا با آب گرم و سپس نیز با آب سرد آنها را آب بکشید .

▪ برای اینکه تنگ آب سفره تمیزی و شفافیت قبلی خود را باز یابد ، میتوانید نصف آنرا با تکه های روزنامه پرکرده و بعد از ریختن آب بر رویشان حسابی تکانش دهید .

▪ برای تمیز کردن شیرهای آب بجای دستمال از جوراب کهنه تان استفاده کنید تا نتیجه عالی را ببینید .

▪ اگر به آبی که گل کلم ها را در آن میجوشانید کمی شیر علاوه کنید ، هم گل کلم ها رنگ سفید زیبائی مییابند و هم خبری از بوی بد در میان نخواهد بود .

▪ برای زدودن لکه لجوج چائی ؛ اگر پارچه تان پنبه ای و یا پشمی بوده و لکه چائی تازه باشد میتوانید آنرا با دستمالی که در آب ولرم خیس کرده اید بمالید . ولی اگر لکه چائی کهنه باشد آنگاه با تکه پنبه ای آغشته به آب لیمو و آب ولرم آنرا تمیز کنید .

▪ اگر دوست دارید رب گوجه فرنگی تان عمر بیشتری داشته باشد بهتر است بعد از صاف کردن سطح روئی رب گوجه فرنگی بر رویش لایه ای روغن زیتون علاوه کنید .

▪ برای زدودن لکه تخم مرغ باید لباس و یا پارچه را مدتی در آب سرد نگاه داشته و سپس با آب ولرم و صابون آنرا بشوئید .

▪ برای نگاهداری بغولات و برنج همیشه برنی های شیشه ای را ترجیح دهید .

▪ برای زدودن بوی ماهی از بشقابهایتان میتوانید در ظرف شستشوی ظروف کمی تفاله قهوه گذاشته و شستشو را آغاز کنید .

▪ برای پوست گرفتن گوجه فرنگی باید با لبه پشتی چاقو در جهت عکس عمل پوست گرفتن چندین بار بر روی گوجه فرنگی بکشید و یااینکه آنها را بمدت یک دقیقه در آب جوش نگاه دارید .

▪ برای دور ساختن مزه تلخ بادنجانها باید بعد از پوست گرفتن آنها را در آب نمک نگاه دارید .

▪ به شستشوی سبزیجات در آبی که بدان نمک علاوه کرده اید عادت کنید زیرا آب نمک سبزیجات را بهتر و مؤثرتر تمیز میکند .

▪ برای ممانعت از ترکیدن سوسیس ها در فر و یا روی منقل میتوانید قبل از پخت آنها را در شیر سرد فرو کنید .

▪ برای زدودن ملح چائی در داخل قوری بهتر است تا پانزده دقیقه در آن سرکه بجوشانید .

▪ برای پاک کردن لکه و رنگ پوست گردوی تازه از دست ها میتوانید آنها را با پنبه ای آغشته به سرکه حسابی مالیده و سپس با آب سرد بشوئید .

▪ برای پاک کردن لکه زنگ فلز بر روی لباس چند قطره بدان آب لیمو علاوه نموده و سپس اتویش کنید .

▪ اگر بر روی پیازهائی که قصد سرخ کردنشان را دارید کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت .

▪ قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدینوسیله بوی پیاز بخود نگیرد .

▪ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .

▪ اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید هم طعم آنرا مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید .

▪ بهنگام پخت قارچ درب قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچها براحتی بخار شود .

▪ با افزودن مقدار کمی جوش شیرین به شیر هم از فاسد شدنش در کوتاه مدت جلوگیری خواهید نمود و هم هضم آنرا آسان خواهید کرد .

▪ برای جلوگیری از کپک زدن نان قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .

▪ اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت دستپاچه نشوید ؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکه ای در بین نخواهد بود .

▪ برای برطرف کردن بود بد دهان دانه قهوه بجوید .

▪ برای اینکه درب شیشه ای قابلمه و یا ماهی تابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید .