دوشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 27 May, 2024
مجله ویستا

خوراك فلفل و پیاز


شاید بارها برایتان پیش آمده باشد كه حوصله درست كردن شام را نداشته باشید و یا دیر به منزل رسیدید و نتوانستید، غذایی تهیه كنید... از طرفی هم شاید همسرتان و فرزندانتان از نیمرو یا …

شاید بارها برایتان پیش آمده باشد كه حوصله درست كردن شام را نداشته باشید و یا دیر به منزل رسیدید و نتوانستید، غذایی تهیه كنید... از طرفی هم شاید همسرتان و فرزندانتان از نیمرو یا املت چون یك غذای تكراری است، خوششان نیاید، از این رو با داشتن مواد اولیه‌ای كه در آشپزخانه و یخچال هر خانه‌ای به وفور یافت می‌‌شود‌، می‌‌توانید این خوراك را تهیه كنید.

مواد لازم:

فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد و سبز: سه عدد

پیاز قرمز: دو عدد

نخود‌فرنگی: ۲۰۰ گرم

كلم‌بروكلی: ۲۰۰ گرم

جعفری خردشده: دو قاشق غذاخوری

خامه تازه: ۲۰۰ گرم

روغن زیتون: شش قاشق ‌چایخوری

ادویه مخصوص: یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك: مقداری

طرز تهیه:

در یك تابه روغن زیتون را گرم می‌‌كنیم و با شعله ملایم فلفل دلمه‌ای و پیاز را خلال كرده، چند دقیقه‌ای تفت می‌‌دهیم تا نرم و سبك شوند. در این فاصله خامه، جعفری خردشده، نمك و ادویه را مخلوط كرده و كنار می‌‌گذاریم. آنگاه نخودفرنگی را نیم‌پز كرده و كلم بروكلی را به شكل قطعات ‌كوچك در می‌‌آوریم و همراه با نخود‌فرنگی به مخلوط بالا اضافه می‌‌كنیم. سپس كمی زمان می‌‌دهیم تا سبزیجات پخته شود و به روغن بیفتد. در آخر تركیب خامه را به املت اضافه می‌‌كنیم و شعله گاز را بعد از چند دقیقه خاموش می‌‌كنیم.