شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

سوپ مرغ و سس سویا


سوپ مرغ و سس سویا

● مواد لازم برای ۴ نفر:
۱) حدود ۴ پیمانه آب مرغ
۲) یک حبه سیر ریز خرد شده
۳) یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده
۴) ۲ پیازچه خرد شده
۵) ۵۰ گرم رشته فرنگی
۶) ۲ قاشق غذاخوری ذرت شیرین
۷) ۳ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

۱) حدود ۴ پیمانه آب مرغ

۲) یک حبه سیر ریز خرد شده

۳) یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده

۴) ۲ پیازچه خرد شده

۵) ۵۰ گرم رشته فرنگی

۶) ۲ قاشق غذاخوری ذرت شیرین

۷) ۳ عدد قارچ نازک برش زده

۸) ۱۸۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست

۹) ۲ قاشق چای خوری سس سویا

۱۰) برگ ریحان و نعناع

طرز تهیه:

۱) آب مرغ، سینه مرغ، سیر و زنجبیل را در ظرف بریزید و پس از جوش آمدن بگذارید به مدت نیم ساعت روی حرارت کم بجوشد تا مرغ نرم شود.

۲) مرغ را ریش ریش کنید و با رشته فرنگی، ذرت، نیمی از پیازچه، قارچ و سس سویا به آب مرغ برگردانید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا رشته ها نرم شود.

۳) سوپ که آماده شد در ظرف بریزید و با پیازچه و یا سبزی دیگر باقی مانده تزیین کنید.