چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ترایفل


ترایفل

● طرز تهیه
در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.
شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.
بعد از این که شکلات ها کاملآً …

طرز تهیه

در ظرفی آب و شکر ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و قوام بیاید.

شکلات را با کره در قابلمه ای می ریزیم و به روش بن ماری آن را ذوب می کنیم.

بعد از این که شکلات ها کاملآً ذوب شد، ظرف را از روی حرارت بر می داریم و شربت قوام آمده را به آن اضافه می کنیم.

پودر کیک، پودر نارگیل و ۵۰ گرم از پودر قند را به ظرف محتوی شکلات ها می افزاییم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

پودر کاکائو را در ظرفی و بقیه ی پودر قند را در ظرف دیگر می ریزیم.

از مخلوط شکلات به اندازه ی یک فندق بر می داریم و گلوله هایی از آن درست می کنیم.

تعدادی از گلوله ها را در پودر قند و تعدادی دیگر را در پودر کاکائو می غلتانیم، آنها را در ظرف مناسبی می‌چینیم و در یخچال می گذاریم تا کمی خنک شود.

مواد لازم برای تهیه ی ۳۰ عدد ترایفل

۱۲۵ گرم شکلات تخته ای قهوه ای خرد شده

۱/۲ قاشق سوپ خوری کره

۲ قاشق سوپ خوری شربت قوام آمده

۱۰۰ گرم پودر کیک

۵۰ گرم پودر نارگیل

۷۵ گرم پودر قند الک کرده

۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

مواد لازم برای تهیه ی شربت

۱ لیوان آب

½ لیوان شکر

از خرده های اضافی کیک هایی که قبلاً پخته شده است می توان پودر کیک را تهیه کرد.

منبع: مجله هنر آشپزی



همچنین مشاهده کنید