سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
خانوما از امروز بیسکویت و کیک نخورید
دانشمندان متوجه شدند مصرف مداوم بیسکویت و کیک بهطور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش میدهد. دانشمندان معتقدند، شکر زیادی که در این خوراکیها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود.
در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولینمیشود. این هورمون باعث تحریک رشد سلولها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار میدهد.
از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش میدهد که این عامل هم در رشد هورمونهای سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که ۲ یا ۳بار در هفته بیسکویت میخورند با احتمال ۳۳ درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از ۳ بار در هفته از این خوراکیها استفاده کند این خطر تا ۴۲ درصد هم افزایش پیدا میکند.
به اعتقاد دانشمندان داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانوادهها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجاندهاند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آنها به همراه دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی اسماعیل هنیه عراق رهبر انقلاب حج نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
حجاب شهرداری تهران تهران هواشناسی قوه قضاییه وزارت بهداشت قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی شهرداری
مالیات خودرو مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ باتری آیفون گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات