چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
املت تخم مرغ و پنیر
مواد لازم؛
یک قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون،
چهار عددسفیده تخم مرغ،
نصف قاشق چایخوری نمک،
مقداری سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری، تره و...،
مقداری اسفناج خرد و پخته شده،
پنیر پارمزان یا هر نوع پنیر دلخواه.
طرز تهیه؛
در حرارت ملایم، در ظرفی کره را آب کنید. سفیده تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید. هرچه سفیده را بیشتر بزنید املت شما سبک تر و پف دارتر می شود حال این مخلوط را در ظرف حاوی کره بریزید و تابه را روی گاز به عقب و جلو ببرید. با این عمل تخم مرغ ها به ظرف نمی چسبند. در صورت چسبیدن از یک کاردک استفاده کنید و آن را از ظرف جدا کنید. سایر مواد را روی یک نیمه تخم مرغ بریزید و با کمک قاشق، نیمه دوم را بر روی اولی تا کنید. خیلی فشار ندهید. با یک دست ظرف را بگیرید و در دست دیگر یک بشقاب داشته باشید. املت را در ظرف برگردانید و با سبزیجات و پنیر تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست