چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کیک زرشک با کرم پاتیسیر!
آیا تا به حال کیک با زرشک خورده اید؟ در این مطلب می خواهیم زرشک که جزو مواد سنتی به حساب می آید را با کرم پاتیسیر که مدرن است، در یک جا کنار هم قرار دهیم!
مواد لازم:
آرد: ۱۵۰ گرم
آرد ذرت: ۲۵ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
پودر شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر بادام: ۱۰۰ گرم
زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۲عدد
کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا کره و پودر شکر را به همراه وانیل با همزن برقی میزنیم تا کمی پف کند؛ سپس تخممرغها را یکییکی اضافه میکنیم و تا جایی که مواد یکدست شوند هم میزنیم.
۲. در این مرحله کرم پاتیسیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در آخر آردها، پودر بادام و زرشک را داخل مواد میریزیم و تا جایی که یکدست شوند با هم مخلوط میکنیم.
۳. مایه را داخل یک قالب به ابعاد ۲۵×۳۵ پهن میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده، میپزیم. در نهایت روی کیک را با پودر شکر تزیین میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست