جمعه, ۲۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 14 March, 2025
مجله ویستا

پفك گردویی


پفك گردویی

●مواد لازم :
▪زرده تخم مرغ :: ۳ عدد
▪پودرقند :: ۱۵۰ گرم
▪مغز گردوی خشك شده :: یك فنجان
▪آرد :: یك قاشق مرباخوری
▪بكینگ پودر :: یك قاشق چایخوری
▪هل یا وانیل :: كمی
●طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها …

مواد لازم :

زرده تخم مرغ :

: ۳ عدد

پودرقند :

: ۱۵۰ گرم

مغز گردوی خشك شده :

: یك فنجان

آرد :

: یك قاشق مرباخوری

بكینگ پودر :

: یك قاشق چایخوری

هل یا وانیل :

: كمی

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر ۳۰۰ درجه فارنهایت و زمان پخت ۱۵ دقیقه است