یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

تهیه‌ی راگوی مرغ تند


تهیه‌ی راگوی مرغ تند

● مواد لازم برای ۴ نفر:
بادام هندی: ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
پیازچه:۱۵۰ گرم
فلفل قرمز تند: به میزان لازم
سیر:۲ حبه
فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
نمک و ادویه: …

مواد لازم برای ۴ نفر:

بادام هندی: ۵۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد

پیازچه:۱۵۰ گرم

فلفل قرمز تند: به میزان لازم

سیر:۲ حبه

فیله مرغ: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک و ادویه: به میزان لازم

آب مرغ:یک پیمانه

آرد: یک قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو: یک قاشق سوپ‌خوری

تره خرد شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

بادام هندی را در ظرف تختی بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.

فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. پیازچه و فلفل قرمز تند را به صورت حلقه های نازک درآورید و سیر را رنده کنید.

فیله ی مرغ را نیز به صورت قطعات ریز خرد کنید. مرغ را به همراه روغن، نمک و ادویه در ظرفی بریزید و آن را بدون سرپوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با قدرت۱۰۰ درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.

سپس سبزیجات خرد شده را به همراه کمی از آب مرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با توان ۱۰۰ گرم (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا مواد بپزد.

آرد را با بقیه آب مرغ مخلوط کنید و همراه بادام هندی، رب گوجه فرنگی و آب لیمو بعد از گذشت ۷ دقیقه به مواد اضافه کنید. غذا را در ظرف دلخواه ریخته و با تره خرد شده تزیین کنید.



همچنین مشاهده کنید