پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه شکری
مواد لازم:
شکر: ۱۱۰ گرم
کره نرم با دمای اتاق: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد (زرده از سفیده جدا شود)
آرد: ۲۲۵ گرم
کشمش پلویی: ۵۵ گرم
پوست پرتقال: ۵۵ گرم
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
کره و شکر را ترکیب کنید و هم بزنید تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر به دست آمده را باز کنید و با قالب مخصوص برش بزنید و روی سینی فر که پوشیده از کاغذ روغنی است، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
کلوچه ها را از فر خارج کنید و با استفاده از برس مخصوص سفیده تخم مرغ را روی کلوچه بکشید، کمی شکر روی آن بپاشید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست