شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

کلوچه شکری


کلوچه شکری

کره و شکر را ترکیب کنید و هم بزنید تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد لازم:

شکر: ۱۱۰ گرم

کره نرم با دمای اتاق: ۱۱۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد (زرده از سفیده جدا شود)

آرد: ۲۲۵ گرم

کشمش پلویی: ۵۵ گرم

پوست پرتقال: ۵۵ گرم

شیر: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

کره و شکر را ترکیب کنید و هم بزنید تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

خمیر به دست آمده را باز کنید و با قالب مخصوص برش بزنید و روی سینی فر که پوشیده از کاغذ روغنی است، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

کلوچه ها را از فر خارج کنید و با استفاده از برس مخصوص سفیده تخم مرغ را روی کلوچه بکشید، کمی شکر روی آن بپاشید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.