شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
کلوچه شکری
![کلوچه شکری](/web/imgs/16/11/fwqrt1.jpeg)
مواد لازم:
شکر: ۱۱۰ گرم
کره نرم با دمای اتاق: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد (زرده از سفیده جدا شود)
آرد: ۲۲۵ گرم
کشمش پلویی: ۵۵ گرم
پوست پرتقال: ۵۵ گرم
شیر: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
کره و شکر را ترکیب کنید و هم بزنید تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر به دست آمده را باز کنید و با قالب مخصوص برش بزنید و روی سینی فر که پوشیده از کاغذ روغنی است، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
کلوچه ها را از فر خارج کنید و با استفاده از برس مخصوص سفیده تخم مرغ را روی کلوچه بکشید، کمی شکر روی آن بپاشید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران مسعود پزشکیان ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 قالیباف علیرضا زاکانی
پلیس بارش باران سازمان هواشناسی هواشناسی زلزله سیل سوادکوه قتل آموزش و پرورش فضای مجازی سیلاب محیط زیست
قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار قیمت سکه دلار مسکن بازار خودرو نهضت ملی مسکن طلا ایران خودرو
رامبد جوان تلویزیون سینمای ایران جوکر رسانه ملی تئاتر دفاع مقدس
ماهواره
دونالد ترامپ جو بایدن روسیه رژیم صهیونیستی آمریکا ترکیه غزه فلسطین لبنان جنگ غزه چین اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا لیگ برتر بازی باشگاه استقلال
فیبر نوری تلگرام هوش مصنوعی اینترنت بوگاتی عیسی زارع پور فناوری همراه اول
فشار خون سرطان ویتامین کاهش وزن دیابت گرمازدگی سازمان بهداشت جهانی