شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
معجون پنج رنگ
زمان تهیه:
۱۵ دقیقه
مواد لازم
شش عدد انجیر (خرد شده)
شش عدد زردآلو یا برگه آلو (خرد شده)
نصف فنجان زغالاخته خشک
نصف فنجان کشمش
یکچهارم فنجان دلستر
دو قاشق غذاخوری عسل
۷۵۰ میلیلیتر آب زغالاخته
۲۸۳ گرم دلستر انار
طرز تهیه
انجیر، زردآلو، زغال اخته خشک، کشمش و عسل را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی نرم شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا خنک شود. دلستر، آب زغالاخته و دلستر انار را روی آن ریخته و سرو کنید.
ارزش غذایی
۲۰۹ کالری
صفر گرم چربی
صفر میلیگرم کلسترول
هشت میلیگرم سدیم
۳۲ گرم کربوهیدرات
۱۸ گرم شکر
سه گرم فیبر
یک گرم پروتئین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان چین دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان رسانه
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر سازمان هواشناسی اصفهان روز معلم شهرداری تهران پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سهام عدالت دلار ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس رضا عطاران
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا ترکیه روسیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه عکاسی تماس تصویری تلفن همراه
کبد چرب فشار خون