شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

معجون پنج رنگ


معجون پنج رنگ

● زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ شش عدد انجیر (خرد شده)
▪ شش عدد زردآلو یا برگه آلو (خرد شده)
▪ نصف فنجان زغال‌اخته خشک
▪ نصف فنجان کشمش
▪ یک‌چهارم فنجان دلستر
▪ دو قاشق غذاخوری …

زمان تهیه:

۱۵ دقیقه

مواد لازم

شش عدد انجیر (خرد شده)

شش عدد زردآلو یا برگه آلو (خرد شده)

نصف فنجان زغال‌اخته خشک

نصف فنجان کشمش

یک‌چهارم فنجان دلستر

دو قاشق غذاخوری عسل

۷۵۰ میلی‌لیتر آب زغال‌اخته

۲۸۳ گرم دلستر انار

طرز تهیه

انجیر، زردآلو، زغال اخته خشک، کشمش و عسل را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا خنک شود. دلستر، آب زغال‌اخته و دلستر انار را روی آن ریخته و سرو کنید.

ارزش غذایی

۲۰۹ کالری

صفر گرم چربی

صفر میلی‌گرم کلسترول

هشت میلی‌گرم سدیم

۳۲ گرم کربوهیدرات

۱۸ گرم شکر

سه گرم فیبر

یک گرم پروتئین