چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

کباب مرغ با عسل و خردل


کباب مرغ با عسل و خردل

▪ مواد لازم :
- ران یا سر سینه درسته: ۱۵۰۰ گرم
- فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق مرباخوری
- روغن زیتون یا مایع: یک‌چهارم فنجان
- آب سیب یا سرکه: یک‌دوم فنجان
- عسل: یک‌چهارم فنجان
- خردل: یک‌چهارم …

مواد لازم :

- ران یا سر سینه درسته: ۱۵۰۰ گرم

- فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق مرباخوری

- روغن زیتون یا مایع: یک‌چهارم فنجان

- آب سیب یا سرکه: یک‌دوم فنجان

- عسل: یک‌چهارم فنجان

- خردل: یک‌چهارم فنجان

- نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

- سیر له‌شده: ۴ حبه

- گوجه‌، قارچ و فلفل دلمه‌ای: به میزان لازم

روش تهیه :

مرغ‌ها را در نایلونی محکم بریزید و نایلون را در بشقابی بگذارید. آب سیب، روغن، خردل، عسل، نمک، فلفل و سیر را مخلوط کرده و روی مرغ‌ها بریزید. مواد را خوب زیر رو کنید و در نایلون را ببندید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. گهگاهی مرغ‌ها را به هم بزنید. سپس گوشت را از مایه در آورید و مواد را نگهدارید. ظرف نسوزی را وسط زغال‌ها بگذارید. پنجره سیمی را روی منقل بگذارید. مرغ‌ها را روی آن بچینید تا روغن مرغ در ظرف بریزید و پخت غیرمستقیم صورت گیرد. حدود یک ساعت کباب کنید. طرف استخوانی قطعات مرغ را زیر قرار دهید یا در فر از قبل گرم شده روی پنجره فر بگذارید و با حرارت متوسط کباب کنید. در هر صورت پس از ۳۰دقیقه روی مرغ‌ها کمی از مواد داخل نایلون بمالید و بقیه مواد را دور بریزید. اگر مایل بودید این کباب را با کباب سبزی‌ها سرو کنید. (۴ نفر)

مجله زندگی ایده آل