سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
کدام آنتی ویروس را جایگزین کنیم؟
شاید نام Microsoft Security Essential به گوشتان خورده باشد. یک بسته امنیتی که شرکت مایکروسافت آن را برای نخستین بار در سیستم عاملش استفاده کرد. حال خود مایکروسافت به کاربرانش اعلام کرده که از سایر بستههای امنیتی استفاده کنند.
نباید این موضوع را فراموش کرد که در سال ۲۰۰۹ این آنتی ویروس مایکروسافت توسط سایت AV-Com paratives به عنوان بهترین آنتی ویروس رایگان سال معرفی شد.
نام این برنامه در ویندوز هشت به Windows Defender تغییر کرد. شاید بتوان سال ۲۰۱۱ را آغازی برای سقوط این بسته امنیتی دانست؛ در همان سال بود که این بسته به عنوان ضعیفترینها در سایت AV-Com paratives به ثبت رسید.
تنها دو سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۳ مجموع تمام امتیازهای این بسته امنیتی به صفر رسید. این درحالی است که این امتیازات براساس شرایط آزمایشگاهی به آنتی ویروسها تعلق می گیرد و شرایط واقعی در این امتیازدهی دخیل نیست.
یکی از مسوولان شرکت مایکروسافت در این رابطه گفته است: آنتی ویروس ما توانایی محافظت کامل از سیستم عامل ویندوز را ندارد، پیشنهاد ما به کاربران استفاده ازسایر بستههای امنیتی است. برای بهبود این روند ما تمام اطلاعاتی را که در چند سال گذشته به دست آوردیم در اختیار سایر شرکتها خواهیم گذاشت تا محصولات خود را بهینه کنند.
حال نگاهی به بهترین آنتی ویروسها خواهیم انداخت که کاربران می توانند آنها را جایگزین این بسته امنیتی کنند.
در صدر جدول نام آنتی ویروس نورتون ۲۰۱۳ به چشم میخورد. این نرمافزار به خوبی میتواند در مقابل هرزنامه واکنش نشان دهد و به خوبی فایلهای دریافتی از اینترنت که به ویروس آلوده هستند را شناسایی کند.
مقام دوم متعلق به آنتیویروس بیتدیفندر است. این آنتیویروس از نقل و انتقالات بانکی به خوبی محافظت و فایلهای آلوده را به سادگی شناسایی میکند. شاید بتوان تنها ایراد این نرمافزار را طولانی کردن زمان پاکسازی سیستم دانست.
سایت PCMAG مقام سوم را به Webroot SecureAnywhere ۲۰۱۳ اهدا کرده است. سرعت این نرمافزار در اسکن کردن کامپیوتر بسیار بالاست و توانایی شناسایی فایلهای آلوده در میل هم از دیگر نقاط مثبت آن است. از نقاط ضعف این آنتی ویروس میتوان به متوسط بودن تشخیص صفحات تقلبی ملقب به فیشینگ اشاره کرد.
رتبه چهارم را آنتیویروس روسی کسپراسکی به خود اختصاص داده است. نصب آسان این آنتیویروس و تشخیص صفحات فیشینگ از نقاط مثبت آن به شمار میرود. اسکنهای چند بارهی این نرمافزار سبب طولانی شدن فرآیند تشخیص ویروس میشود.
همچنین در رتبهی پنجم ۲۰۱۳ Trend Micro Titanium قرار گرفته است. این نرمافزار به خوبی میتواند فایلهای آلوده را بلوک کند و فیلتر اسپم آن از ورود هرزنامه به میل کاربر جلوگیری خواهد کرد. یکی از مشکلات این نرمافزار شناسایی فایلهای پاک به جای فایلهای آلوده است.
نباید این نکته را از قلم انداخت که اگرچه کرک شدهی این آنتیویروسها در بازار موجود هستند اما بهتر است برای سهولت در کار و بالا بردن امنیت سیستم از نسخهی اصلی آنها استفاده شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست