پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا
فروماژ پرتقال

مواد لازم:
پودر ژلاتین ۱/۵قاشق سوپ خوری،
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری،
شکر سه چهارم پیمانه،
خامه،
تخم مرغ ۳ عدد
پره های پرتقال یک پرتقال برای تزئین.
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید. سپس شکر را به آن بیفزایید. آنقدر تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود. رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید و بعد ژلاتین را به مواد اضافه نمایید. در ظرف جداگانه ای خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید. قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را بصورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه و یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست