دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
![فروماژ پرتقال](/web/imgs/16/11/7dkrt1.jpeg)
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۱/۵قاشق سوپ خوری،
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری،
شکر سه چهارم پیمانه،
خامه،
تخم مرغ ۳ عدد
پره های پرتقال یک پرتقال برای تزئین.
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید. سپس شکر را به آن بیفزایید. آنقدر تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود. رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید و بعد ژلاتین را به مواد اضافه نمایید. در ظرف جداگانه ای خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید. قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را بصورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه و یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
معدن معدن شازند جاده چالوس تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل وزارت بهداشت قتل سیلاب آموزش و پرورش چالوس
خودرو ایران خودرو همستر کامبت قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا بورس یارانه بازار سرمایه قیمت سکه مسکن حقوق بازنشستگان
تلویزیون کربلا سینمای ایران رسانه ملی موسیقی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی غزه روسیه عید قربان فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حزب الله لبنان حج جنگ اوکراین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان جام حذفی باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
آیفون هوش مصنوعی اینترنت اپل تلگرام ایلان ماسک ناسا سامسونگ گوگل اسنپ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین سنگ کلیه پیری میگرن فشار خون