چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
گیاهان، میوهها و مواد غذایی مفید هنگام ابتلا به پرفشاری خون
آلو، خیار، روغن زیتون، سیب، آبغورهٔ بی نمک، گریپ فروت، گلابی، هندوانه، بادنجان، موز، پیاز، سیر، تخم شنبلیله، کاسنی، کرفس، کلم، والک، هویج، عسل، فندق، کنجد، عرق کاسنی، برگ زیتون، آب ماست، قرقات، ویتامین آ، ماهی، روغن ماهی، زردک، جعفری، پیسائلی (کاسنی زرد که به دندان شیر هم معروف است)، زردآلو، گوجه فرنگی، کاهو، نخود، نخودفرنگی، خرما، کره، لبنیات، موسیر، ماهی های چرب، چای، چای سبز، جوی دوسر، گیاهان، میوه ها و مواد غذایی مفید موقع ابتلا به کم فشاری خون
کاکائو، بادام زمینی، لوبیای سویا (لوبیا ژاپنی)، میوه، سبزی، ویتامین ث، انگور قرمز، آب انگور قرمز یا ارغوانی، ساقهٔ کرفس (روزی ۲ دانه) منیزیم
باید توجه داشت که خشمگینی، ناراحتی، فشار روانی و نگرانی، درجهٔ فشار خون را افزایش می دهد و نیز مصرف مواد آهن دار مخصوصاً اسفناج این خاصیت را داراست.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست