دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

برش‎های انجیر


برش‎های انجیر

● مواد لازم برای روی برش ها؛
انجیر خشک: ۳۰۰گرم
عسل: یک سوم پیمانه و ۲قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۲قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

● مواد لازم برای خمیر:
کره با دمای اتاق: ۱۱۳گرم
عسل: …

مواد لازم برای روی برش ها؛

انجیر خشک: ۳۰۰گرم

عسل: یک سوم پیمانه و ۲قاشق غذاخوری

آب پرتقال: ۲قاشق غذاخوری

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خمیر:

کره با دمای اتاق: ۱۱۳گرم

عسل: نصف پیمانه

تخم مرغ: یک عدد بزرگ

پوست لیمو: نصف قاشق مرباخوری

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

آرد گندم: ۳پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه مواد رویه در قابلمه ای انجیر، عسل، آب، آب پرتقال و آب لیمو بریزید و آن را روی حرارت پایین به مدت ۱۰دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب مناسب را چرب کنید.

با استفاده از همزن برقی، کره و عسل را هم بزنید تا سبک شود. تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید؛ سپس آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیربه دست بیاید.

خمیر به دست آمده را نصف کنید، یک قسمت را به اندازه قالب باز کنید و در قالب پهن کنید. مواد را روی آن بریزید و خمیر دوم را نیز با وردنه باز کنید و روی مواد پهن کنید و کمی فشار دهید.

قالب را به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود. سپس بگذارید خنک شود.