جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

سالاد مدیترانه ای


سالاد مدیترانه ای

▪ مواد لازم:
- بلغور گندم- یک پیمانه
- آب جوش- یک پیمانه
- خیار خرد شده و بدون دانه- یک عدد
- گوجه فرنگی خرد شده- ۲ عدد متوسط
- پیازچه خرد شده-۸عدد
- نعناع تازه خرد شده- نصف پیمانه
- جعفری تازه …

مواد لازم:

- بلغور گندم- یک پیمانه

- آب جوش- یک پیمانه

- خیار خرد شده و بدون دانه- یک عدد

- گوجه فرنگی خرد شده- ۲ عدد متوسط

- پیازچه خرد شده-۸عدد

- نعناع تازه خرد شده- نصف پیمانه

- جعفری تازه خرد شده- ۲ پیمانه

- حبه سیر له شده (در صورت تمایل)-یک عدد

- آب لیمو- نصف پیمانه

- روغن زیتون- سه چهارم پیمانه

- نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

بلغور را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید تا آب جذب و بلغور نرم شود. آب آن را کاملا بگیرید و کنار بگذارید. سبزی ها را با هم مخلوط کنید و بلغور را به آن اضافه کنید.

آب لیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.

سالاد را می توان با دمای اتاق یا سرد با غذا سرو کرد.