چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ذرت پلو با میگو
مواد لازم:
میگو پلویی پاک شده:
۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای:
یک عدد
پودر پیاز:
۲ قاشق غذاخوری
پودرکاری:
۲ قاشق چایخوری
برنج:
۲ پیمانه معادل ۴۰۰گرم
ذرت پخته شده:
۲ لیوان
زردچوبه:
نصف قاشق چایخوری
زعفران آبکرده:
به میزان لازم
کره:
۵۰ گرم
روغن مایع:
۳ قاشق غذاخوری
آب:
۳/۵ پیمانه
نمک:
به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا فلفل دلمهای را به شکل خلالهای ریز خرد کرده و آن را به همراه کره و روغن مایع در قابلمهای گود میریزیم و کمی تفت میدهیم. میگوها را به آن اضافه کرده و سرخ میکنیم به همراه میگو، پودر پیاز، پودر کاری و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم. وقتی میگوها سرخ شدند ذرت را داخل مواد ریخته همه را با هم مخلوط میکنیم و برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردهایم به همراه ۵/۳ پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک به مواد اضافه میکنیم. همه را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم تا برنج بجوشد و آب آن تمام شود. برنج را آبکش نمیکنیم و به شکل کتهای دم میکنیم.
زندگی ایده آل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست