پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

سیب زمینی شکم پر


سیب زمینی شکم پر

سیب زمینی ها را از طول نصف کنید، وسط آن را به آرامی خالی کنید به صورتی که مقداری سیب زمینی روی پوست بماند.

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط - ۴عدد

پنیر خامه ای - سه چهارم پیمانه

شیر - یک چهارم پیمانه

ماست چکیده - ۲قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده - یک عدد

ادویه دلخواه - سه چهارم قاشق غذاخوری

سس تند - کمی

پنیر چدار، مازورلا یا پارمیزان رنده شده - ۲قاشق غذاخوری

روغن - به میزان کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی را خوب بشویید.

سپس کمی چرب کنید و با نوک چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و به مدت یک ساعت در فر با درجه حرارت ۲۱۵درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. مراقب باشید که سیب زمینی به حدی نپزد که از هم بپاشد.

سیب زمینی ها را از طول نصف کنید، وسط آن را به آرامی خالی کنید به صورتی که مقداری سیب زمینی روی پوست بماند.

سیب زمینی را که درآوردید، له کنید، سپس پنیر خامه ای، شیر، ماست چکیده، ادویه و سس تند را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را با مواد مخلوط پر کنید، روی آن پنیر چدار، مازورلا یا پارمیزان بریزید، سپس پیازچه را اضافه کنید و دوباره در فر قرار دهید تا کاملا داغ شود و پنیر روی آن طلایی شود.