پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
نکات تهیه کوفته
کوفته از غذاهای اصلی ایرانی است که مطابق طبع ماست . کوفته علاوه بر اینکه غذایی کامل ، خوشمزه و ساده است درست کردن آن کمی دقت و ظرافت میخواهد که همه آشپزان هنرمند ایرانی دارای این دقت و ظرافت هستند . اما درعین حال عنوان کردن چند نکته برای بهتر طبخ کردن این غذا به نظر ضروری آمد که عنوان میشود :
۱) مواد تهیه شده برای طبخ کوفتهها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد .
۲) هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته میبایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند .
۳) آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفتهها را بگیرد .
۴) در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانیکه کوفته دوم را درست کرده و داخل آن میاندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط میکنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمیداریم و حرارت را کم میکنیم تا هم کوفتهها مغزپخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد .
۵) مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفتهها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوشطعمتر گردد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست