جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ترشی گلپر


سرکه  :  ۰.۵ لیتر
نمک  :   قدری
سبزی  :  ۵۰۰ گرم
گلپر  :  ۵۰۰ گرم
سیب زمینی  :  ۱۰۰ گرم
موسیر  :  ۱۰۰ گرم
ریحان  :  ۱۰۰ گرم
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه‌های ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه‌های …

سرکه  :  ۰.۵ لیتر

نمک  :   قدری

سبزی  :  ۵۰۰ گرم

گلپر  :  ۵۰۰ گرم

سیب زمینی  :  ۱۰۰ گرم

موسیر  :  ۱۰۰ گرم

ریحان  :  ۱۰۰ گرم

برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه‌های ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه‌های گلپر را خرد می‌کنیم و روی آن را مقداری نمک می‌پاشیم و یک شب می‌گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی می‌کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف می‌ریزیم. سپس گلپر آماده شده را در شیشه می‌ریزیم و شیشه را با سرکه پر می‌کنیم.

ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. در صورتی‌که گلپر کمی تلخ باشد آن را با مقداری سرکه کمی می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می‌کنیم.