شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
مربای انجیر
انجیر تازه : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۲۵۰۰ گرم
دارچین : ۳۲ گرم
هل : ۳۷.۶ گرم
گلاب : ۲ فنجان
وانیل : قدری
آب : ۶ فنجان
انجیرهای کوچک را نازک پوست بکنید بهطوری که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذارید. و بعد از یک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزنی تمیز ایجاد کرده، در آبی که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانید. همین که پخته شده در ظرف دیگر مقداری شکر و گلاب در آب ریخته بجوشانید تا قوام بیاید. سپس انجیرهای پخته شده را همراه، با وانیل، هل و دارچین در آن بریزید یک جوش که زد بیرونش آورده، در شیشه تمیزی پر کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران سعید جلیلی ستاد انتخابات کشور علیرضا زاکانی پزشکیان
تهران هواشناسی قتل پلیس بارش باران فراجا سیل قوه قضاییه سلامت فضای مجازی سوادکوه سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو دولت سیزدهم خودرو بازنشستگان دلار نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه
رامبد جوان تئاتر تلویزیون جوکر فیلم سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس
ماهواره
رژیم صهیونیستی جو بایدن آمریکا دونالد ترامپ روسیه ترامپ جنگ غزه لبنان فلسطین ترکیه چین انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس آلمان تیم ملی فوتبال ایران بازی لیگ برتر جام ملت های اروپا سپاهان عبدالکریم حسن
هوش مصنوعی زمین آلزایمر اینترنت فناوری روزنامه سامسونگ عیسی زارع پور نمایشگاه الکامپ گوگل
فشار خون سرطان کبد چرب سازمان بهداشت جهانی