سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا
مربای انجیر
انجیر تازه : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۲۵۰۰ گرم
دارچین : ۳۲ گرم
هل : ۳۷.۶ گرم
گلاب : ۲ فنجان
وانیل : قدری
آب : ۶ فنجان
انجیرهای کوچک را نازک پوست بکنید بهطوری که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذارید. و بعد از یک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزنی تمیز ایجاد کرده، در آبی که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانید. همین که پخته شده در ظرف دیگر مقداری شکر و گلاب در آب ریخته بجوشانید تا قوام بیاید. سپس انجیرهای پخته شده را همراه، با وانیل، هل و دارچین در آن بریزید یک جوش که زد بیرونش آورده، در شیشه تمیزی پر کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست