پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
پاستا با اسفناج
مواد لازم:
پاستای آب پز و آبکش شده: ۲ پیمانه
اسفناج شسته و خرد شده: ۵۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ریحان: نصف قاشق مرباخوری
پودر مرزنجوش: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
شیر: یک پیمانه
نمک: به اندازه کافی
پنیر رنده شده مو زارلا: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را در روغن زیتون تفت دهید.
ریحان، مرزنجوش، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه هم بزنید.
به آرامی شیر را اضافه کنید و به طور منظم هم بزنید، طوری که مواد یکدست شود. شیر را به جوش بیاورید.
اسفناج را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید، هم بزنید و زیر آن را خاموش کنید.
پاستای پخته و آبکش شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست