پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پاستا با اسفناج


پاستا با اسفناج

ریحان، مرزنجوش، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه هم بزنید.

مواد لازم:

پاستای آب پز و آبکش شده: ۲ پیمانه

اسفناج شسته و خرد شده: ۵۰۰ گرم

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

پودر ریحان: نصف قاشق مرباخوری

پودر مرزنجوش: یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری

شیر: یک پیمانه

نمک: به اندازه کافی

پنیر رنده شده مو زارلا: یک چهارم پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد را در روغن زیتون تفت دهید.

ریحان، مرزنجوش، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و به مدت نیم دقیقه هم بزنید.

به آرامی شیر را اضافه کنید و به طور منظم هم بزنید، طوری که مواد یکدست شود. شیر را به جوش بیاورید.

اسفناج را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت کم بپزید.

پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید، هم بزنید و زیر آن را خاموش کنید.

پاستای پخته و آبکش شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و سرو کنید.