چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

برای هضم سریع غذا تمر هندی بخورید


برای هضم سریع غذا تمر هندی بخورید

اگر مایلید غذایی که می خورید زود هضم شود، مقدار کمی تمر هندی همراه یا بعد از غذا بخورید.
تمر هندی به دلیل آن که فاقد سدیم و سرشار از پتاسیم است فشار خون را پایین می آورد، جوش و خروش …

اگر مایلید غذایی که می خورید زود هضم شود، مقدار کمی تمر هندی همراه یا بعد از غذا بخورید.

تمر هندی به دلیل آن که فاقد سدیم و سرشار از پتاسیم است فشار خون را پایین می آورد، جوش و خروش های جلدی و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد، ضمن آن که برطرف کننده تنگی نفس (از گرمی) هم هست.

این میوه دارای ویتامین C و مواد معدنی همچون آهن است و برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آن ها به شدت تحلیل می رود، موثر است، همچنین ویتامین C موجود در این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و به جذب آهن، ترمیم زخم ها و حفظ و نگهداری عروق خونی کمک بسیاری می کند.

تمر هندی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. خوردن تمر هندی باعث پایین آمدن تب می شود. به هضم غذا کمک می کند. تمر هندی خنک کننده بدن است و برای رفع تشنگی مفید است.

دل به هم خوردگی و تهوع را برطرف می کند. پوست تمر هندی رفع کننده اسهال است. بهترین طریقه استفاده از تمر هندی این است که این ماده را در آب خیس، سپس آن را صاف کنید و با نبات بخورید. دم کرده تمر هندی نیز اثر ملین دارد.

برای تهیه دم کرده یک قاشق غذاخوری تمر هندی را با نیم لیتر آب جوش مخلوط کنید وبه مدت یک ساعت بگذارید بماند، سپس این دم کرده را در طول روز مصرف کنید.

تمر هندی را بپزید و ضماد از آن درست کنید. این ضماد را روی ورم و قسمت های دردناک بدن بگذارید.

ترکیبات شیمیایی تمر هندی

قسمت گوشتدار میوه دارای کمی قند و پکتین و همچنین اسید سیتریک، اسید مالیک، تارتارات و اسید پتاسیم است، در پوست درخت تمر هندی مقداری تانن وجود دارد. سرشاخه های جوان وسبز این درخت دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه B است.

مضرات

تمر هندی برای ریه و طحال خوب نیست و در اشخاصی که ریه و طحال ضعیف دارند، خوردن آن موجب بروز عوارضی در بدن می شود. این گونه اشخاص بهتر است که تمر هندی را با کتیرا و یا خشخاش بخورند.