پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کدو با پوره سیب زمینی


کدو با پوره سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ کدوی سبز کوچک یک اندازه: ۵ عدد
▪ پوره سیب‌زمینی: نیم کیلو
▪ روغن: ۱۰۰ گرم
▪ پنیر گرویر یا گودا: ۱۰۰ گرم
● طرزتهیه:
کدوها را پوست می‌کنیم و از قطر نصف می‌کنیم و کمی نمک …

مواد لازم:

کدوی سبز کوچک یک اندازه:

۵ عدد

پوره سیب‌زمینی:

نیم کیلو

روغن:

۱۰۰ گرم

پنیر گرویر یا گودا:

۱۰۰ گرم

طرزتهیه:

کدوها را پوست می‌کنیم و از قطر نصف می‌کنیم و کمی نمک به آن می‌زنیم، بعد روغن را در ظرفی ریخته داغ می‌کنیم و دو طرف کدو‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم. آنگاه پوره سیب‌زمینی را در قیف می‌ریزیم و روی کدو‌ها را با پوره می‌پوشانیم و روی هر قطعه کدو کمی پنیر می‌پاشیم.

کدو‌ها را در ظرفی می‌چینیم و روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه برای مدت نیم ساعت تا ۳ ربع ساعت می‌گذاریم بماند تا روی آنها کاملا طلایی شود. کدوها را به شکل شعاع در ظرف گردی می‌چینیم.