دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

پیتزا اسفناج


پیتزا اسفناج

● مواد لازم:
▪ خمیر پیتزا: یک عدد
▪ سس آلفرادو: نصف پیمانه
▪ اسفناج خرد شده تازه: ۴ پیمانه
▪ گوجه فرنگی متوسط خرد شده:۲عدد
▪ پنیر مازورلا رنده شده: ۲ پیمانه

● طرز تهیه:
برای تهیه خمیر، …

مواد لازم:

خمیر پیتزا:

یک عدد

سس آلفرادو:

نصف پیمانه

اسفناج خرد شده تازه:

۴ پیمانه

گوجه فرنگی متوسط خرد شده:

۲عدد

پنیر مازورلا رنده شده:

۲ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، ۲ پیمانه آرد، یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر و یک چهارم قاشق مرباخوری نمک را با هم مخلوط کنید سپس دو سوم پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری روغن به مواد اضافه کنید و به شکل خمیر دربیاورید. خمیر را کمی ورز دهید و در قالب مناسب پهن کنید و کنار بگذارید.*برای تهیه سس آلفرادو، ۵۶ گرم کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید،۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و یک قاشق مرباخوری پودر سیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

یک پیمانه شیر را کم کم به مواد اضافه کنید تا یکدست شود. سپس ۷۵ گرم پنیر پارمیزان رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و پس از کمی غلیظ شدن از روی حرارت بردارید، در صورتی که مواد خیلی غلیظ شد می توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.*پس از خنک شدن، سس را به میزان کافی روی خمیر بریزید، روی آن نیز اسفناج، گوجه و پنیر بریزید و به مدت ۱۵دقیقه در فر با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی ش