چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
سلامت باقیمانده غذاها
اگر باقیمانده غذاها به درستی بسته بندی نشود، محل بسیار مناسبی برای رشد باکتری ها خواهندبود. علاوه بر این توجه به تهیه بهداشت غذا نیز در این میان نقش بسیار مهمی دارد. مهم ترین قانون این است که هرگز مقدار اندک غذای باقیمانده ارزش بیمار شدن را ندارد و بهتر است دور ریخته شود.
به منظور جلوگیری از این امر توجه به موارد زیر ضروری به نظر می رسد:
همواره هنگام آماده سازی غذا نکات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد، چرا که باعث می شود، ماندگاری غذا بیشتر گردد. شست و شوی دست ها پیش از طبخ غذا، استفاده از تخته های مجزا برای خرد کردن گوشت و سبزیجات، پخت کامل غذا به منظور از بین بردن باکتری های موجود در آن، تمیز نگه داشتن آشپزخانه و شست وشوی مرتب آن با مواد شوینده و آنتی باکتریال حداقل یک بار در هفته از مواردی هستند که رعایت آنها سلامت را به همراه خواهد داشت.
[آرزو محمودی]
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور شهدای خدمت سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی پیام تسلیت امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما ژیلا صادقی تلویزیون جشنواره کن ازدواج آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه امیرعبداللهیان فلسطین ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی اپل مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز کاهش وزن سلامت روان آلزایمر طول عمر افسردگی مغز انسان دیابت فشار خون