سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

چغرتمه


چغرتمه

ابتدا مرغ را پاک و آن را چند قطعه کنید. سپس آن را بشویید و بگذارید خشک شود.

مواد لازم

یک عدد مرغ متوسط

۴ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده

دو پیمانه آب

یک قاشق غذاخوری آرد

زعفران

نمک

طرز تهیه

۱. ابتدا مرغ را پاک و آن را چند قطعه کنید. سپس آن را بشویید و بگذارید خشک شود.

۲. داخل قابلمه متوسط کمی روغن بریزد و روی حرارت متوسط، مرغ، پیاز سرخ شده و زعفران را به همراه دو لیوان آب بگذارید بپزد.

۳. در این فاصله، آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آن را به مرغ اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بگذارید کمی غلیظ شود. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتمه اضافه کنید.