چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
پوره سیب زمینی و ریحان

مواد لازم:
برگ ریحان:
۲ پیمانه
سیب زمینی:
یک کیلوگرم
خامه:
یک پیمانه
پنیر پارمیزان رنده شده:
سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
طرز تهیه:
آب و نمک رادر قابلمه ای به جوش بیاورید و کاسه ای حاوی آب یخ در کنار داشته باشید. برگ های ریحان را به مدت ۱۵ ثانیه درآب در حال جوش قرار دهید، سپس از آب خارج کنید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا رنگ سبز آن حفظ شود. ریحان را آب کشی کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را پوست و خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا نرم و پخته شود. سیب زمینی را آب کشی کنید و به قابلمه برگردانید و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا خشک شود. در قابلمه کوچک، روی حرارت ملایم خامه و پنیر را گرم کنید تا خامه شروع به جوشیدن کند. ریحان را همراه با مخلوط خامه در غذاساز بریزید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سیب زمینی ها را له و مواد ریحان را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
در صورت نیاز، پوره سیب زمینی را گرم کنید و هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست