پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
پوره سیب زمینی و ریحان
مواد لازم:
برگ ریحان:
۲ پیمانه
سیب زمینی:
یک کیلوگرم
خامه:
یک پیمانه
پنیر پارمیزان رنده شده:
سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان کافی
طرز تهیه:
آب و نمک رادر قابلمه ای به جوش بیاورید و کاسه ای حاوی آب یخ در کنار داشته باشید. برگ های ریحان را به مدت ۱۵ ثانیه درآب در حال جوش قرار دهید، سپس از آب خارج کنید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا رنگ سبز آن حفظ شود. ریحان را آب کشی کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را پوست و خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا نرم و پخته شود. سیب زمینی را آب کشی کنید و به قابلمه برگردانید و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا خشک شود. در قابلمه کوچک، روی حرارت ملایم خامه و پنیر را گرم کنید تا خامه شروع به جوشیدن کند. ریحان را همراه با مخلوط خامه در غذاساز بریزید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سیب زمینی ها را له و مواد ریحان را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.
در صورت نیاز، پوره سیب زمینی را گرم کنید و هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران سلامت هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
دولت ارز دلار گاز خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن قیمت خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان
زهره فکور صبور نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه مصر
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
اینترنت تبلیغات اپل سامسونگ آب ناسا گوگل مایکروسافت نوآوری
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کمردرد آلرژی