پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پوره سیب زمینی و ریحان


پوره سیب زمینی و ریحان

● مواد لازم:
▪ برگ ریحان: ۲ پیمانه
▪ سیب زمینی: یک کیلوگرم
▪ خامه: یک پیمانه
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: سه چهارم پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی

● طرز تهیه:
آب و نمک رادر قابلمه ای …

مواد لازم:

برگ ریحان:

۲ پیمانه

سیب زمینی:

یک کیلوگرم

خامه:

یک پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده:

سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

آب و نمک رادر قابلمه ای به جوش بیاورید و کاسه ای حاوی آب یخ در کنار داشته باشید. برگ های ریحان را به مدت ۱۵ ثانیه درآب در حال جوش قرار دهید، سپس از آب خارج کنید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا رنگ سبز آن حفظ شود. ریحان را آب کشی کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی ها را پوست و خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا نرم و پخته شود. سیب زمینی را آب کشی کنید و به قابلمه برگردانید و روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا خشک شود. در قابلمه کوچک، روی حرارت ملایم خامه و پنیر را گرم کنید تا خامه شروع به جوشیدن کند. ریحان را همراه با مخلوط خامه در غذاساز بریزید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سیب زمینی ها را له و مواد ریحان را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

در صورت نیاز، پوره سیب زمینی را گرم کنید و هنگام سرو کمی پنیر پارمیزان روی آن بپاشید.