شنبه, ۲۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 15 March, 2025
مجله ویستا

آلو بهترین درمان یبوست


آلو بهترین درمان یبوست

آلو حالت تهوع را از بین می برد ازاین رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند , بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند

این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورشمی یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ،خورشت به، خورشت سیب ،خورشت اسفناجو فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضدیبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است.

● خواص تغذیه ای و درمانی آلو :

ـ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو مینشاند.

ـ آلو حالت تهوع را از بین می برد. ازاین رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عددآلو بمکند.

ـ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.

ـ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افرادگرم مزاج مناسب است.

ـ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.

طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آنرا به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

ـ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .

ـ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا بهروماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است.

ـ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

ـ آلو در معالجهکم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.

ـ آلو سرشار از ویتامین هایAوC، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ،کلسیمو سایر املاح می باشد.

ـ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.

ـ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.

ـ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.

ـ غنی ازمنیزیم،سدیم،فسفرو پتاسیم است.

ـ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تأمین می کند.

ـ در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سمزدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیارحائز اهمیت است.

ـ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است،در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.

ـ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معدهبسیار موثر می باشد.

پژوهشگران معتقدند از آلو می‏توان بهعنوان ضدعفونی‏کننده غذا استفاده کرد. آلوی خشک خواص ضد میکروبی دارد که می‏تواندخطر آلودگی گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزانقابل توجهی از رشد میکروب ها جلوگیری می‏کند.

هر چندادویه نیز می‏تواند نقش مشابهی ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکیدارد و به همین دلیل طعم اصلی غذا را تغییر نمی‏دهد. افزودن ۳ درصد عصاره آلو، بیشاز ۹۰ درصد مانع از رشد میکروب ها می‏شود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت،کیفیت گوشتی را که دوباره گرم می‏شود، بهبود می‏بخشد.