سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
ذرت ماهی
![ذرت ماهی](/web/imgs/16/11/8wz2m1.jpeg)
ماهیتابه را به روغن آغشته نکنید، اما روی حرارت قرار دهید و یک فنجان تخم گشنیز را به مدت دو دقیقه داخل آن بریزید، سپس روغن را در ماهیتابه بریزید و جعفری، گشنیز، زنجبیل و نمک به میزان دلخواه به آن بیفزایید و سبزی را خوب تفت دهید.
یک لیوان ذرت و مقداری گوجه فرنگی و نمک و نیمی از مخلوط سبزیجاتتان را در ماهیتابه جداگانهای مخلوط کنید. درجه فر را روی ۳۵۰ قرار دهید، ماهی را در ورق آلومینیومی بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه غذای شما آماده است، فقط ماهی و مخلوط سبزیجات و ذرت را مانند عکس در ظرفهای جداگانه قرار داده و بر سر میز بگذارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست