شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آب پنیر چیست؟
آب پنیر مایعی است که پس از جداسازی دلمه از شیر کامل، به دست می آید. بر اساس تعریف فدراسیون بین المللی شیر؛ پنیر فرآورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که به دنبال انعقاد شیر کامل، شیر بی چربی، خامه و مخلوط آن ها به دست می آید و حداقل ماده خشک کل آن ۲۳درصد است.
پنیر فاز امولیسیون چربی و سوسپانسیون مسیلی است که حاوی ویتامین، مواد معدنی همراه با کازئین و لاکتوز است. برحسب چگونگی تشکیل لخته و میزان اسیدیته، آب پنیر به چند دسته تقسیم می شود؛ آب پنیر شیرین، نیمه اسیدی و اسیدی. بین آب پنیر شیرین و اسیدی تفاوت زیادی وجود دارد. در کتاب شیر و فرآورده های لبنی دکتر محمد دریایی آمده است که، هرچه اسیدیته آن بیشتر باشد، مواد معدنی بیشتری دارد. حدود ۶۰ تا ۷۰درصد آب پنیر را لاکتوز تشکیل می دهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیستان و بلوچستان چین دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان رسانه
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر سازمان هواشناسی اصفهان روز معلم شهرداری تهران پلیس
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سهام عدالت دلار ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک صداوسیما سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس رضا عطاران
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه آمریکا ترکیه روسیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان جواد نکونام علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه عکاسی تماس تصویری تلفن همراه
کبد چرب فشار خون