جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
آب پنیر چیست؟
آب پنیر مایعی است که پس از جداسازی دلمه از شیر کامل، به دست می آید. بر اساس تعریف فدراسیون بین المللی شیر؛ پنیر فرآورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که به دنبال انعقاد شیر کامل، شیر بی چربی، خامه و مخلوط آن ها به دست می آید و حداقل ماده خشک کل آن ۲۳درصد است.
پنیر فاز امولیسیون چربی و سوسپانسیون مسیلی است که حاوی ویتامین، مواد معدنی همراه با کازئین و لاکتوز است. برحسب چگونگی تشکیل لخته و میزان اسیدیته، آب پنیر به چند دسته تقسیم می شود؛ آب پنیر شیرین، نیمه اسیدی و اسیدی. بین آب پنیر شیرین و اسیدی تفاوت زیادی وجود دارد. در کتاب شیر و فرآورده های لبنی دکتر محمد دریایی آمده است که، هرچه اسیدیته آن بیشتر باشد، مواد معدنی بیشتری دارد. حدود ۶۰ تا ۷۰درصد آب پنیر را لاکتوز تشکیل می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست