پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

رسپیری (شیرینی تلخ)


رسپیری (شیرینی تلخ)

نام این شیرینی از نسکافه ای که در آن استفاده می‌شود گرفته شده، شیرینی با عطر و طعم دوست داشتنی قهوه که مورد پسند خیلی ها قرار می گیرد و می تواند گزینه مناسب و متفاوتی در بین شیرینی …

نام این شیرینی از نسکافه ای که در آن استفاده می‌شود گرفته شده، شیرینی با عطر و طعم دوست داشتنی قهوه که مورد پسند خیلی ها قرار می گیرد و می تواند گزینه مناسب و متفاوتی در بین شیرینی های نوروز باشد.

مواد لازم:

آرد یک و نیم پیمانه

مارگارین یک پیمانه

پودر قند یک سوم پیمانه

نشاسته ذرت یک سوم پیمانه

پودر نسکافه ۲ قاشق چایخوری

آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

شکلات چیپسی برای تزئین

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره نرم شده در دمای محیط را همراه با پودر قند و وانیل با همزن برقی بزنید تا پف کرده و کرم مانند شود. نسکافه را داخل یک قاشق غذاخوری آب حل کنید، دقت کنید مقدار آب زیاد نشود، چون باعث خراب شدن شیرینی می گردد. نسکافه حل شده را به مخلوط قبلی اضافه کنید و با همزن بزنید. آرد ذرت و آرد سفید را الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط شود، وقتی مخلوط شد یک دقیقه با درجه تند همزن بزنید.

مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه های کوچکی داخل سینی بزنید، اگر کمی به دستتان حالت چرخشی بدهید، شیرینی های زیباتری خواهید داشت. وسط هر شیرینی (شکوفه ها) یک دانه شکلات چیپسی بگذارید. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یخچال یا فریزر قرار دهید. بعد از این مدت شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. صبر کنید تا شیرینی ها کاملاً سرد شود، در صورت تمایل، بعد از خنک شدن رو ی شیرینی ها پودر قند بپاشید. اگر کم شیرین دوست دارید از پودر قند برای تزئین استفاده نکنید.