دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
خوراکی های ممنوعه برای کودکان
مهمترین دوره بروز حساسیت های غذایی در محدود ۱ تا ۳ سالگی است. در واقع در این دوره سنی است که کودک غذاهای گوناگون ترکیبی را برای نخستین بار می چشد و احتمال بروز حساسیت در آنان نیز به همین دلیل است.
ماده حساسیت زا یا آلرژن ماده ای است که در تعامل با دستگاه ایمنی بدن فرد باعث بروز پاسخ های حساسیتی در وی به صورت علایم گوارشی (نظیر نفخ، دردهای شکمی، تهوع و...)، علایم پوستی (نظیر کهیر، خارش، برافروختگی پوست و...) علایم تنفسی (نظیر سرفه، آسم و...) می گردد.
مهم ترین آلرژن های غذایی عبارتند از: شیرگاو، تخم مرغ، بادام زمینی، سویا، مغزدانه های درختی و ماهی.
توصیه می شود این مواد غذایی را به مقادیر اندک و به صورت مجزا به برنامه های غذایی کودک بیافزایید تا در صورت وجود حساسیت به هر یک از آنها، به سهولت بتوان ماده ای که کودک شما به آن حساسیت دارد را شناسایی کرد.در صورت ظاهر نشدن علایم حساسیت، به تدریج مقدار آن ماده غذایی را در غذای کودک افزایش دهید.
![](/imgs/no-img-200.png)
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران اهواز شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی تب دنگی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس
خودرو واردات خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات برق قیمت طلا سایپا مسکن
مهران مدیری حسین انتظامی عاشورا سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی کربلا دفاع مقدس رسانه ملی سینما موسیقی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل آمریکا فلسطین غزه روسیه تل آویو چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس تراکتور سپاهان
اینترنت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت تلگرام فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ امنیت سایبری
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای قند بیماری تب دنگی