چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
بورک سیب زمینی
بورک از غذاهای ترکیه است که از نوعی خمیر نازک تهیه میشود، این خمیر را هم میتوان در خانه تهیه کرد و هم به صورت آماده خریداری نمود. خمیر یوفکا که برای تهیه بورک استفاده میشود را میتوانید از فروشگاهها و سوپر مارکتهای معتبر تهیه کنید، هنگام خرید خمیر یوفکا به تاریخ تولید آن توجه کنید، زیرا اگر از هنگام تولید آن مدت زیادی بگذرد، خمیر خشک و فاسد شده و قابل استفاده نخواهد بود. بورک را با انواع سسهای گوشتی و سبزیجات میتوان تهیه کرد. مواد داخل آن کاملاً سلیقهای است. آموزش زیر نوعی بورک سیب زمینی بدون گوشت است.
مواد لازم:
خمیر یوفکا ۴ ورق
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری یک دسته کوچک
کره آب شده ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سیبزمینیها را به صورت نگینی خرد کرده و آب پز کنید، بعد از پخت داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود و سپس به پیاز سرخ شده اضافه کرده و خوب تفت دهید، نمک و فلفل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد، جعفری ساتوری شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
زرده یکی از تخم مرغها را جدا کرده و کنار بگذارید، سپس یک عدد سفید و یک عدد تخم مرغ کامل را با شیر و روغن مایع خوب هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر یوفکا را باز کنید و از سس مایع روی خمیر بمالید و خوب همه جای خمیر را به این سس آغشته کنید، بعد یک طرف خمیر را از مواد سیب زمینی بریزید و خمیر را رول کنید و بعد رولها را به قطعات یکسان با کمک چاقو برش بزنید. کف قالب مورد نظر را کره آب شده بمالید و بورکهای برش خورده را داخل قالب بچینید.
زرده تخم مرغ را که کنار گذاشته بودید را با مواد سس مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد روی بورکها را کاملاً با سس بپوشانید. (آغشته کنید) و در انتها کنجد یا سیاه دانه روی بورکها بپاشید.
لقمههای آماده را داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود و سپس با سس دلخواه سرو کنید.
داخل بورک را میتوانید با مواد گوشتی پخته و آماده شده نیز پر کنید، فقط دقت کنید هر فیلینگی که داخل بورک میگذارید کاملاً باید بدون آب باشد و مایه گوشتی یا سبزیجات شما آب نداشته باشد که در آن صورت لایه داخل بورک حالت خمیری گرفته و خوب برشته نشده و آب میاندازد.
مریم محمدی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب