چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

بوقلمون برگر


بوقلمون برگر

● مواد لازم :
ـ خردل زرد: یک قاشق مرباخوری
ـ مربا گیلاس یا هلو یا زردآلو: یک قاشق غذاخوری
ـ تخم‌مرغ زده شده: یک عدد
ـ جو پرک زودپز: یک‌چهارم فنجان
ـ کرفس درشت خرد شده: یک‌چهارم فنجان
ـ …

مواد لازم :

ـ خردل زرد: یک قاشق مرباخوری

ـ مربا گیلاس یا هلو یا زردآلو: یک قاشق غذاخوری

ـ تخم‌مرغ زده شده: یک عدد

ـ جو پرک زودپز: یک‌چهارم فنجان

ـ کرفس درشت خرد شده: یک‌چهارم فنجان

ـ نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

ـ فلفل سیاه: یک‌هشتم قاشق مرباخوری

ـ گیلاس یا زردآلوی خشک: ۳ قاشق غذاخوری

ـ گوشت مرغ یا بوقلمون چرخ شده: ۵۰۰ گرم

ـ نان همبرگر نصف شده و تست شده: ۴ عدد

ـ سس مایونز یا سس سالاد، کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور: به مقدار لازم

روش تهیه :

خردل و مربا را مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ، جوپرک،‌ کرفس، گیلاس خشک، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید و گوشت را به ۴ قسمت تقسیم کنید. سپس هرقسمت را پهن کنید (به قطر ۲ سانت مانند همبرگر) دایره‌های گوشت را روی کباب‌پز یا روی پنجره فر (۱۶۵ درجه فارنهایت) یا روی منقل زغالی روی توری کباب کنید. حدود ۱۴ تا ۱۸ دقیقه زمان کافی است تا گوشت دیگر صورتی نباشد.

در طول پخت یک‌بار کباب را بچرخانید و در آخر برس آغشته به مخلوط خردل را روی کباب‌ها بمالید. اگر این کباب را در فر تهیه می‌کنید فر را از قبل گرم کنید و با حرارت متوسط با توجه به آنچه که گفته شد کباب کنید. پس از پخت کباب‌ها را در نان گذاشته و باقیمانده مخلوط خردل را روی آن‌ها بمالید. اگر مایل بودید گوجه‌فرنگی، کاهو، خیارشور و سس موردنظرتان را روی کباب‌ بریزید و سرو کنید.

مجله زندگی ایده آل