جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

لازانیای اسفناجی


لازانیای اسفناجی

لازانیا همیشه محبوب است. اما لازانیای اسفناج چیز دیگری است. اگر دلتان می خواهد مزه و طعم جدیدی از لازانیا را تجربه کنید این دستور تهیه بهترین پیشنهاد است.

لازانیا همیشه محبوب است. اما لازانیای اسفناج چیز دیگری است. اگر دلتان می خواهد مزه و طعم جدیدی از لازانیا را تجربه کنید این دستور تهیه بهترین پیشنهاد است.

مواد لازم:

یک بسته لازانیا

425 گرم پنیر ریکوتا

230 گرم پنیر موتزارلا خرد شده

1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

116 گرم اسفناج خشک و خرد شده

2 عدد تخم مرغ

سس گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی

نمک 1/2 قاشق چای خوری

1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید .

2. ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.

3. نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، 1/4 فنجان پنیر پارمسان ، 1 1/2 فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.

4. 1/2 فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و 1/3 مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با 1/2 فنجان سس بپوشانید.

5. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.

6. 40 دقیقه زمان دهید تا بپزد.

7. فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه 1/2 فنجان و 1/4 فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.