سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

مرغ با سس پِستو و گوجه فرنگی


مرغ با سس پِستو و گوجه فرنگی

این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.

این غذا به دلیل داشتن سس پستو که عطر غنی از سیر دارد، بسیار خوش طعم است و پیشنهاد می کنیم دست کم یک بار آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

ورقه روغنی یا آلومینیومی

۱ عدد سینه مرغ

۱ عدد گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری سس پستو

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید.

3- انتهای مارچوبه ها را با چاقو جدا کنید و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.

4- روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.

5-سینه مرغ را روی مارچوبه ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه ای ببرید و روی سس بچینید.

6- ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه های آن را ببندید.

7- آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

سس پستو

مواد لازم:

۲ پیمانه برگ های تازه ریحان

۲ حبه سیر

یک چهارم پیمانه دانه کاج

دو سوم پیمانه روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

1-برگ های ریحان، سیر و دانه های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند.

2- سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.

3-اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.