جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

مربای انار | طرز تهیه مربای انار


مواد لازم مربای انار



آب انار سه پیمانه و نیم

دانه انار یک پیمانه ( از یک انار بزرگ )

شکر سه پیمانه

آب لیمو به مقدار لازم


مربای انار | طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار


1- ابتدا برای تست نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی قرار دهید.

2- یک انار را دانه کنید و آب بقیه را بگیرید. در این قسمت برای اینکه آب انار تلخ نشود می توانید از روش زیر استفاده کنید:

در سینک، کاسه بزرگی بگذارید، انار را به دو نیم کرده، بخش بریده شده را رو به کف کاسه بگیرید و درحالیکه با یک دست نیمی از انار را گرفته و فشار می دهید، با انگشتان دست دیگر دانه های انار را به سمت داخل تا آن جا که می توانید فشار دهید و آب آن را درآورید.

3- در ظرف بزرگی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده، روی حرارت متوسط قرار دهید، و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.

4- دانه های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.

5- برای اینکه مقدار غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربای شما آماده است .

6- مربا را در ظرف استریل شده بریزید درب آن را ببندید و آن را در جای تاریک و خنک قرار دهید.


مربای انار | طرز تهیه مربای انار

نکات تکمیلی در مورد مربای انار

مربای انار جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای انار را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای انار ، طرز تهیه مربای انار


همچنین مشاهده کنید