شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
قـوی و محکم شـو
ورزش یکی از بهترین روشهای سالم و سرحال نگهداشتن کودکان است. اتفاقی که باعث میشود فرزند شما، نه دچار اضافه وزن و مشکلات آن شود و نه گرفتار خانهنشینی و افسردگی...
با آموزش ورزشهای مختلف و شرکت در کلاسهای ورزشی، فرزندان شما هم مهارت بدنی به دست میآورند و هم یاد میگیرند تواناییهای خود را بشناسند و از آنها استفاده کنند، اما با تمام این خوبیها، همیشه موارد و اصولی است که برای ورزش فرزندانتان باید به آنها دقت کنید و دربارهشان بدانید.
مهارتها را بشناسید. قبل از اینکه فرزندتان را در یک کلاس ورزشی ثبتنام کنید، به مهارتها و علایق او توجه کنید. برای کودکی که افزایش وزن دارد، ثبتنام در کلاسی مثل شنا خیلی بهتر از بسکتبال است و کودکی که به فوتبال علاقهمند است، نباید به زور به کلاس ژیمناستیک ببرید. حواستان به روحیات فرزندتان هم باشد. مثلا اگر احساس میکنید در برقراری ارتباط با همسن و سالانش مشکل دارد، نام او را در یک کلاس ورزش گروهی بنویسید و درباره این مشکل با مربیاش صحبت کنید تا آرامآرام حین ورزش آموزش اجتماعی هم بگیرد.
از ایمنی کودکتان مطمئن شوید . قبل از ثبتنام، حواستان به رعایت موارد ایمنی باشد. سری به کلاس بزنید و ببینید از چه وسایلی برای آموزش استفاده میشود و آیا فرزندتان در حین ورزش ایمن است یا نه چون آسیبهای ورزشی در کودکی، میتواند صدمه روانی و جسمی زیادی تا آخر عمر برجا بگذارد. به رفتار مربی هم دقت کنید و ببینید که آیا حواسش به نکتههای ایمنی است یا نه.
مربی متخصص انتخاب کنید. انتخاب مربی، یکی از مهمترین انتخابهاست. باید حواستان به او باشد. قبل از شروع کلاسها با مربی آشنا شوید، با اوصحبت کنید و سعی کنید متوجه شوید چقدر درباره بچهها میداند، چطور با آنها ارتباط برقرار میکند، آیا حواسش به تفاوت کودکان و رفتار با آنها هست یا نه و. . . با مربی فرزندتان حرف بزنید و ببینید به اندازه خودتان مراقب رعایت نکتههای ایمنی است یا نه. علاوه بر این، مطمئن شوید کمکهای اولیه و مراقبتهای اورژانسی را هم بلد است.
فرزندتان را تجهیز کنید. لباسها و وسایل ورزشی مورد نیاز فرزندتان به همان اندازه ورزش، مهم است. برای خرید وسایل با مربیاش مشورت کنید و جنس نامرغوب نخرید. گاهی همین وسایل نامرغوب صدمههای جسمانیای به کودک وارد میکنند که ممکن است او را برای مدتی از ورزش محروم کند.
کمک کنید تا بدنش گرم شود. قبل از کلاس ورزش به فرزندتان کمک کنید بدنش را گرم کند تا از آسیبهای عضلانی که ممکن است به وجود بیاید جلوگیری کنید. برای این کار میتوانید او را پیاده و با قدمهایی تندتر از حد معمول به کلاس ببرید یا قبل از شروع کلاس با او حرکات کششی را انجام دهید.
اطلاعات بدهید. قبل از اینکه فرزندتان را در کلاسی ثبتنام کنید، به او درباره ورزشی که انتخاب کرده، اطلاعات کافی دهید. فیلمهای ورزشی برایش نمایش دهید یا او را به ورزشگاه ببرید تا با آن ورزش آشنا و حرکاتش را بشناسد.
مجبورش نکنید. اگر بعد از یکی دو جلسه، احساس کردید فرزندتان این ورزش را دوست ندارد یا انجام حرکات آن برایش سخت است، او را به ادامه کلاس مجبور نکنید. توانایی انجام حرکات ورزشی در هر کودکی متفاوت است و گاهی به ۲ ماه زمان نیاز است تا کسی به رشد عقلانی و جسمانی برای یادگیری آن ورزش برسد.
به دردهای جسمانی اهمیت دهید. در روزهایی که فرزندتان ورزش میکند، حواستان به دردهای جسمانی او باشد و از شکایتهایش ساده نگذرید. اگر از پادرد حرف میزند، ۲۴ ساعت مراقب او باشید و اگر مشکل حل نشد، به پزشک مراجعه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست