پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
استفاده از ضایعات میگو به جای پودر ماهی در جیره جوجه های گوشتی
این آزمایش به منظور بررسی امکان استفاده از این ضایعات بجای پودر ماهی در جیره غذایی جوجه های گوشتی به اجرا درآمد. طی یک آزمایش تغذیه ای در قالب یک طرح کاملا" تصادفی با ۳۳۶ جوجه گوشتی از هفته دوم تا ۴۹ روزگی تحت ۷ تیمار و با سه تکرار قرار داشتند تیمارها شامل ۳۳ ، ۶۶ و ۱۰۰ درصد جایگزینی پودر ضایعات میگوی الک شده و الک نشده ( معادل پروتئین پودر ماهی ) و یک جیره شاهد بودند. نتایج نشان داد که میانگین وزن زنده در گروه ۱۰۰% جایگزینی پودر میگوی الک نشده با گروه شاهد اختلاف معنی دار (۰۵/۰>P) داشتند. ولی سایر گروه ها با آن اختلاف معنی دار نشان نداد. میانگین مصرف دان و ضریب تبدیل غذایی بین گروه شاهد و سایر گروه ها اختلاف معنی دار نداشت ولی نشان داده شده که با افزایش میزان پودر میگوی الک نشده در جیره های آزمایشی ضریب تبدیل غذایی بهبود یافته است ( ۱۳/۲ در مقابل ۲۶/۲ ). نتایج تجزیه لاشه جوجه های آزمایشی نشان داد که با افزایش سطح پودر میگو در جیره آنها درصد میزان چربی محوطه بطنی کاهش یافته است ( ۵/۲% در مقابل ۵/۳%) . نتایج کلی این آزمایش نشان می دهد پودر ضایعات میگو جانشین مناسبی برای پودر ماهی می تواند باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست