دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه بادمجان کبابی


کلوچه بادمجان کبابی

آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد.

مواد لازم :

روغن مایع و آب: از هر کدام نصف پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

کره: یک قاشق سوپخوری

بادمجان کبابی: دو عدد

پنیر سفید: ۵۰ گرم

پنیر پیتزا: ۲۰ گرم

نمک و فلفل و کنجد و آرد: به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه :

آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.