دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
شیرینی لیمویی

مواد لازم برای ۴۰ برش
۱۵۰ گرم کره نرم
۵۵ گرم پودر قند
یک چهارم لیوان آب لیمو
پوست رنده شده ۲ عدد لیمو
یک قاشق مرباخوری عصاره وانیل
۲۵۵ گرم آرد سفید
دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
۹۵ گرم پودر قند (اضافه)
طرز تهیه:
کره و پودر قند را به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
آب لیمو، پوست لیمو و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
آرد سفید و آرد ذرت الک شده را نیز به مواد بالا اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد پهن و به دو قیمت تقسیم کنید. هر کدام را در کاغذ روغنی بچینید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و روی سینی کاغذ روغنی پهن کنید.
یکی از خمیرها را از یخچال دربیاورید و به ضخامت یک سانتی متر برش بزنید و به فاصله ۵ سانتی متر روی سینی قرار دهید. شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا این که کمی طلایی شود، بپزید.
پس از پخت روی سینی قرار دهید تا خنک شود.
شیرینی ها را در پودر قند بغلتانید و بگذارید به طور کامل خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست