دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

برش‌های لیمویی


برش‌های لیمویی

● مواد لازم برای تهیه رویه:
▪ آرد: یک و سه چهارم پیمانه
▪ خاک قند: دوسوم پیمانه
▪ آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
▪ پوست لیمو: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ کره: ۱۲ قاشق غذاخوری

● …

مواد لازم برای تهیه رویه:

آرد:

یک و سه چهارم پیمانه

خاک قند:

دوسوم پیمانه

آرد ذرت:

یک چهارم پیمانه

پوست لیمو:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

سه چهارم قاشق مرباخوری

کره:

۱۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه داخل برش ها:

پنیر خامه ای:

۲۲۴گرم

تخم مرغ:

۴ عدد درشت

شکر:

یک و یک سوم پیمانه

آرد:

۳ قاشق غذاخوری

پوست لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

دوسوم پیمانه

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه رویه، ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را در قسمت وسط فر قرار دهید.

ظرفی مناسب را با کمی کره چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و دوباره با کره کمی چرب کنید.

کاغذ روغنی دوم را به شکل اریب روی آن قرار دهید.

آرد، خاک قند، آردذرت، پوست لیمو و نمک را با هم در دستگاه غذاساز آسیاب کنید.

کره را اضافه و دوباره آسیاب کنید تا مواد به شکل گلوله در بیاید.

مواد را در ظرف آماده بریزید و با فشار کمی پهن کنید.

ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال و سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی کمرنگ شود.

برای تهیه مواد داخل، پنیر خامه ای، تخم مرغ، شکر، آرد، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید.

حرارت فر را به ۱۷۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

مخلوط پنیر خامه ای را روی رویه ولرم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد.

ظرف را به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا خنک شود، سپس برش بزنید و خاک قند روی آن بپاشید.

ارزش غذایی هر ۱۲۸ گرم آردذرت:

کالری:

۴۸۸

کربوهیدرات کلی:

۱۱۷ گرم

فیبر غذایی:

یک گرم