شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

جوجه ترش و شیرین


جوجه ترش و شیرین

با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم …

با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ)

۱ تخم مرغ زده شده

۱ فنجان آرد بیسکویت

۳/۱ فنجان آب

۱ و ۲/۱ فنجان روغن آشپزی

ا لیوان آب آناناس

۳/۱ فنجان شکر

۴/۱ فنجان سس سویا

۴/۱ سرکه سیب شیرین

۲ قاشق غذاخوری نشاسته

۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز

۱ قاشق غذا خوری روغن آشپزی

۱ عدد فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده

۴ عدد پیاز ، خرد شده

۲ فنجان گوجه خرد شده

برنج پخته شده

طرز تهیه

۱) جوجه ها را به اندازه قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.

۲) در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند.

۳) برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه ۱ و ۴/۳ فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید.

۴) روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید ۲ دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است.