دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ ماهی


ساندویچ ماهی

● مواد لازم
▪ سه عدد لیموترش
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ هشت عدد نان تست
▪ ۲۰۰ گرم ماهی سالمون
▪ یک بسته پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری موسیر
▪ یک عدد پیازچه خرد شده
▪ کره
▪ یک فنجان آب
● …

مواد لازم

سه عدد لیموترش

نصف قاشق غذاخوری نمک

هشت عدد نان تست

۲۰۰ گرم ماهی سالمون

یک بسته پنیر پیتزا

یک قاشق غذاخوری موسیر

یک عدد پیازچه خرد شده

کره

یک فنجان آب

طرز تهیه

آب را در یک تابه بجوشانید، سپس نمک را به آن افزوده و هم بزنید. پس از حل شدن نمک در آب، لیموها را به صورت ورقه ورقه بریده و در کف تابه قرار دهید و تا زمان به دست آمدن شربتی رقیق صبر کنید.کف تابه بزرگ دیگری را با کره چرب کرده و سالمون ها را در آن قرار داده و کمی تفت دهید.تا زمانی که ماهی سرخ می شود، یک طرف نان های تست را با کمی کره آغشته کرده، پنیر و لیموترش را به همراه موسیر و پیازچه روی آن قرار داده و ماهی را متناسب با اندازه نان به مواد اضافه کنید. هر دو عدد نان تست را به وسیله کاغذ آلومینیوم پوشانده و در ماکروفر با درجه حرارت گریل به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

[رزا نجفی]