شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

اثر دانه های خوراکی در سرماخوردگی


اثر دانه های خوراکی در سرماخوردگی

● اثر کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان در پیشگیری از سرماخوردگی
مصرف دانه کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های …

اثر کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان در پیشگیری از سرماخوردگی

مصرف دانه کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های سرماخوردگی موثر است.

این علایم شامل:

گلودرد، عطسه، سرفه، گرفتگی بینی، خستگی، اختلالات خواب و درد دست و پا می ‌باشد.

به هنگام سرماخوردگی، استراحت زیاد، مصرف فراوان مایعات و قرقره کردن آب نمک ولرم به بهبود علایم می ‌انجامد. مصرف منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ کمک بسیار موثری در کاهش بروز عفونت‌های ویروسی است.

ماهی قباد، قزل آلا و ساردین و نیز روغن شاهدانه منابع خوب امگا ۳ بوده و مصرف این مواد خصوصاً در ماه‌های سرد سال از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض ناشی از آنها پیشگیری می ‌کند.

کمبود یکی از ویتامین‌های گروه ب به نام پانتوتنیک اسید موجب بروز عفونت‌های مکرر دستگاه تنفسی فوقانی است و این منبع مهم غذایی به راحتی با مصرف غلات سبوس‌دار و حبوبات برای بدن می شود و خطر ابتلا به عفونت‌های دستگاه تنفسی را کاهش می ‌دهد.

سیر نیز به دلیل داشتن آهن، روی و آلیسین سبب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به فونت‌های ویروسی است.

http://tebb.blogfa.com