پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
اثر دانه های خوراکی در سرماخوردگی
اثر کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان در پیشگیری از سرماخوردگی
مصرف دانه کنجد، تخم کدو حلوایی و آفتابگردان به دلیل داشتن اسید چرب امگا ۶، در پیشگیری از ابتلا به عفونتهای سرماخوردگی موثر است.
این علایم شامل:
گلودرد، عطسه، سرفه، گرفتگی بینی، خستگی، اختلالات خواب و درد دست و پا می باشد.
به هنگام سرماخوردگی، استراحت زیاد، مصرف فراوان مایعات و قرقره کردن آب نمک ولرم به بهبود علایم می انجامد. مصرف منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ کمک بسیار موثری در کاهش بروز عفونتهای ویروسی است.
ماهی قباد، قزل آلا و ساردین و نیز روغن شاهدانه منابع خوب امگا ۳ بوده و مصرف این مواد خصوصاً در ماههای سرد سال از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض ناشی از آنها پیشگیری می کند.
کمبود یکی از ویتامینهای گروه ب به نام پانتوتنیک اسید موجب بروز عفونتهای مکرر دستگاه تنفسی فوقانی است و این منبع مهم غذایی به راحتی با مصرف غلات سبوسدار و حبوبات برای بدن می شود و خطر ابتلا به عفونتهای دستگاه تنفسی را کاهش می دهد.
سیر نیز به دلیل داشتن آهن، روی و آلیسین سبب تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به فونتهای ویروسی است.
http://tebb.blogfa.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست