دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کراپ توت فرنگی


کراپ توت فرنگی

● مواد لازم برای تهیه کراپ
▪ آرد- نصف لیوان
▪ تخم مرغ- یک عدد
▪ شیر- سه چهارم لیوان
▪ نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ کره آب کرده- یک قاشق
● مواد لازم برای تهیه مواد میانی کراپ
▪ توت فرنگی …

مواد لازم برای تهیه کراپ

آرد- نصف لیوان

تخم مرغ- یک عدد

شیر- سه چهارم لیوان

نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری

کره آب کرده- یک قاشق

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کراپ

توت فرنگی برش زده- ۲ لیوان

شکر- یک قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای- نصف لیوان

ماست صبحانه- نصف لیوان

شکر- یک چهارم لیوان

مواد لازم برای تهیه یک لیوان شیره توت فرنگی

توت فرنگی برش زده- ۴۵۰ گرم

آب- یک و نیم لیوان

شکر- یک لیوان

طرز تهیه کراپ:

تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.

ماهی تابه نچسب را کمی چرب کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید و یک چهارم لیوان مایه کراپ را درون آن بریزید به نحوی که ته ظرف را بپوشاند.

کراپ را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که قسمت زیر آن طلایی شود بپزید و سپس برگردانید تا روی دیگر نیز پخته شود. با بقیه مواد زیر همین کار را تکرار کنید.

طرز تهیه مواد میانی کراپ

توت فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

پنیر خامه ای، ماست و یک چهارم لیوان شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

سپس توت فرنگی را با مواد ماست مخلوط کنید.

طرز تهیه شربت توت فرنگی

همه مواد را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه و تا زمانی که کمی غلیظ شود، بپزد.

کراپ را با مواد میانی پر کنید و با شربت توت فرنگی برای صبحانه و یا عصرانه سرو کنید.