چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

ژله انار و سیب


ژله انار و سیب

● مواد لازم برای ژله انار
▪ سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم
▪ یک سوم لیوان آب سرد
▪ دو لیوان آب انار طبیعی
▪ مقداری شکر
● ژله سیب
▪ سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم
▪ …

مواد لازم برای ژله انار

سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم

یک سوم لیوان آب سرد

دو لیوان آب انار طبیعی

مقداری شکر

ژله سیب

سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم

یک سوم لیوان آب سرد

دو لیوان آب سیب

مقداری شکر

طرز تهیه ژله انار

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و بگذارید کمی بماند و به شکل اسفنجی درآید.

در ظرف جداگانه آب انار و شکر را داغ کنید و مرتب هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شود، این مواد نباید بجوشد.

ژلاتین نرم شده را به آب میوه داغ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت کم قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود. این مواد هم نباید جوش آید.

پس از کمی خنک شدن ماده آماده شده را در ۶ لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد.

ژله سیب را نیز طبق دستور مذکور آماده کنید و پس از کمی خنک شدن، روی ژله انار که خود را گرفته بریزید و به یخچال بازگردانید تا کاملا ببندد.

این دسر را با دانه های انار و یا خامه زده شده تزئین و سرو کنید.