چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
ژله انار و سیب
مواد لازم برای ژله انار
سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم
یک سوم لیوان آب سرد
دو لیوان آب انار طبیعی
مقداری شکر
ژله سیب
سه قاشق مرباخوری پودر ژلاتین بدون طعم
یک سوم لیوان آب سرد
دو لیوان آب سیب
مقداری شکر
طرز تهیه ژله انار
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و بگذارید کمی بماند و به شکل اسفنجی درآید.
در ظرف جداگانه آب انار و شکر را داغ کنید و مرتب هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شود، این مواد نباید بجوشد.
ژلاتین نرم شده را به آب میوه داغ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت کم قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود. این مواد هم نباید جوش آید.
پس از کمی خنک شدن ماده آماده شده را در ۶ لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد.
ژله سیب را نیز طبق دستور مذکور آماده کنید و پس از کمی خنک شدن، روی ژله انار که خود را گرفته بریزید و به یخچال بازگردانید تا کاملا ببندد.
این دسر را با دانه های انار و یا خامه زده شده تزئین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست