چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
وقتی تلفنهای همراه به رادیو خودرو تبدیل میشوند
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پس از چند ساعت رانندگی و گیر کردن در ترافیک، از گوش دادن به نوارهای کاست یا سیدیهایی که همراه دارید، خسته شده باشید و انتخاب یک ایستگاه رادیویی مناسب را به همه آنها ترجیح دهید. در این صورت پخش گفتوگویی جذاب همراه موسیقی مورد علاقه از طریق رادیو، میتواند شما را چند دقیقهای از شرایط آزاردهندهای که در آن قرار گرفتهاید، بیرون آورد. برای کمک به رانندگان علاقهمند به شنیدن برنامههای رادیویی، شرکتهای سازنده موبایل نیز وارد عمل شدهاند و برای جلب رضایت کاربرانشان گوشیهایی با قابلیت دریافت و پخش امواج رادیویی به بازار ارایه کردهاند اما موضوع به اینجا ختم نمیشود.
آی رادیو از جمله سرویسهایی است که شرکت موتورولا -دومین تولیدکننده گوشی همراه در جهان- در اختیار کاربران خود قرار داده است. با استفاده از این سرویس کاربران موبایل میتوانند برنامههای رادیویی مورد علاقه خود را از چند ساعت قبل به وسیله گوشی موبایلشان انتخاب و در زمان مناسب گوش کنند.
شیوه استفاده
استفاده از این سرویس ساده است. کاربر ابتدا با استفاده از رایانه شخصی خود به سایت اینترنتی شبکه رادیویی مورد نظر متصل میشود و فایلی را که برنامههای رادیویی آینده این شبکه در آن گنجانده شده است را دانلود میکند. وی همچنین میتواند با یک کابل USB این فایل را به دستگاه تلفن همراه خود انتقال دهد. این فایلها حاوی برنامههای ده تا پانزده ساعت آینده شبکههای رادیویی است، به این ترتیب گوشیهای موبایلی که از این سرویس استفاده میکنند باید حداقل دارای کارت حافظهای معادل ۲۵۶ مگابایت باشند. امروزه بسیاری از گوشیها از چنین قابلیتی برخوردارند. پس از این مرحله نوبت به انتخاب برنامهها میرسد. با استفاده از این شیوه شما میتوانید برنامههایی را که مایلید فردا صبح در مسیر رفتن به محل کار گوش کنید به سادگی از روی صفحه نمایشگر تلفن همراه انتخاب و از مدت زمانی که در حال رانندگی هستید حداکثر استفاده را ببرید. جالب اینجاست که این موبایلها با استفاده از فناوری بلوتوث قادر به ارتباط با وسایلی مانند ضبطصوتها و سیستمهای استریو منزل و ضبط اتومبیل هستند. کاربر میتواند پس از رسیدن به مقصد و خاموش کردن اتومبیل نیز، دنباله برنامه را از طریق گوشی موبایل گوش کند. در واقع با استفاده از این روش دیگر از امواج رادیویی و آنتن اتومبیل خبری نیست.
امکانات مدرنتر
در قالب این روش برای گوش دادن به برنامههای خبری و ورزشی که مخاطبان زیادی دارند نیز تمهیداتی اندیشیده شده است. برای این منظور هر چند دقیقه یک بار ارتباط مخابراتی مستقلی از طریق شبکههای رادیویی مختلف با دستگاههای تلفن همراه برقرار میشود و تازهترین خبرها و حوادث به حافظه آنها منتقل خواهد شد. به این ترتیب کاربر در صورت نیاز میتواند به آخرین اخبار و گزارشهای خبری نیز دسترسی داشته باشد.
برای استفاده از این سرویس به آداپتوری کوچک نیاز است که به ضبط اتومبیل وصل شود و امواج بلوتوث را برای ضبط صوت ترجمه کند. این دستگاه روی هشتاد درصد ضبطصوتهای موجود در بازار به سادگی قابل نصب است.
با رایزنی شرکت موتورولا با شرکتهای بزرگ سازنده اتومبیل این دستگاه کوچک به صورت استاندارد روی سیستمهای استریو بسیاری از مدلهای خودرو نصب شده است.
به این ترتیب، از این پس دیگر لازم نیست برای گوش دادن به رادیو یا موسیقیهای ذخیره شده در تلفن همراه از هدفون استفاده کرد. با این حساب میتوان با استفاده از بلندگوهای خودرو لذت بیشتری از محتویات موبایل برد. در این میان اگر یک ارتباط تلفنی وجود داشته باشید پخش برنامه به صورت اتوماتیک قطع میشود و صدای زنگ موبایل شنیده میشود.
هزینه استفاده از این سرویس در یک ماه بین ۵ تا ۷ دلار آمریکا خواهد بود. این سرویس از اواخر سال ۲۰۰۷ میلادی در سراسر آمریکا راهاندازی شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست